Nuorille

Täältä löydät lisätietoa seurakuntamme tarjoamasta toiminnasta nuorille.

Ajankohtaista: Syysretki 13-17-vuotiaille seikkailupuisto Leppikseen ma 18.10. yhteistyössä kunnan nuorisotoimen ja Varpaisjärven seurakunnan kanssa. Retken hinta on 10€, joka sisältää kyydin ja kiipeilyn. Mukaan mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta. Pääset ilmoittautumaan mukaan 27.9. klo 09.00 tästä linkistä (siirryt Innofactor-sivustolle).

Tule mukaan nuorten Instagramiin ja Youtubeen!

Nyt löydät meidät Instasta. Jos et ole vielä seuraajamme, niin tule mukaan: nuorisrk_lava (Siirryt linkistä Instagramiin)

Käy tutustumassa myös Youtube-kanavaamme: Lapinlahden seurakunta (Siirryt linkistä YouTube -videopalveluun)

Tarvitsetko kuuntelu- tai juttuseuraa?

Elämässä voi tulla eteen tilanteita, jolloin kaipaa kuuntelijaa, ymmärtäjää tai opastajaa. Tuntuu, ettei ketään kiinnosta ja on yksinäinen olo. Silloin voit ottaa yhteyttä seurakunnan nuorisotyönohjaajaan. Voit varata jutteluajan ja voitte sopia tapaamispaikan yhdessä. Kaikki keskustelut ovat teidän välisiä, sillä nuorisotyönohjaaja on vaitiolovelvollinen.

Älä jää miettimään asioita yksin, vaan ota yhteyttä!

Sivulla olevista yhtestiedoista pääset suoraan soittamaan tai lähettämään viestin.

Etualalla kuvassa origami, jota taustalla näkyvä nuori pitää käsissään.

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta

Lapinlahden seurakunta