Päiväkerhot

Päiväkerhot ovat kirkon varhaiskasvatusta. Se on toimintaa alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Päiväkerhojen perustehtävänä on antaa kristillistä kasvatusta lapsille ja tukea vanhempia heidän kasvatustehtävässään. Kerhoissa on monipuolista toimintaa kuten hartaushetki, laulua, liikuntaa, luovaa toimintaa, leikkiä, satuilua retkiä ym. Päiväkerhoon voi ilmoittautua läpi vuoden.

Kirkonkylän srk-talon päiväkerhotilojen osoite on Mykkäläntie 6.

Joulutauon jälkeen päiväkerhot alkavat viikolla 2 (7.1 alkava viikko), Portaanpään opiston kerho ma 14.1.

Ryhmät kokoontuvat  srk-talolla, Alapitkän kirkolla ma klo 9-11, Martikkalan ti klo 9-11 ja Nerkoon kouluilla ti klo 13-15 ja  Portaanpään opistolla ma klo 9-11

Päiväkerhoon on tarkoitus lapsen jäädä ilman vanhempaa. Kerhoon tarvitset mukaan kerhorepun tai laukun, sisäkengät, jarrusukat tai tossut, terveellisen välipalan ja varavaatetta.

Otathan yhteyttä ohjaajiin puhelimitse, mikäli ilmoittaudut vuoden 2019 alusta.

HUOM! Syksyn 2019 päiväkerhoihin ilmoittautumien alkaa ma 29.4. Voit ilmoittautua verkossa, tai paperilomakkeella joita voi hakea seurakuntatalon kerhotiloista.

Ilmoittautumisen voit tehdä tästä

Lisätietoja:

Lastenohjaajat:

Jaana Ryhänen p.040 826 0868, jaana.ryhanen@evl.fi (ma-to)

Asta Leppänen p.044 486 3487 (ma-ke)

Senja Stedt p.040 774 6781, senja.stedt@evl.fi. Sähköpostilla tavoitat läpi viikon ja puhelimitse parhaiten ke ja pe.