Päiväkerhot

Päiväkerhot ovat kirkon varhaiskasvatusta. Se on toimintaa alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.

Päiväkerhojen perustehtävänä on antaa kristillistä kasvatusta lapsille ja tukea vanhempia heidän kasvatustehtävässään. Kerhoissa on monipuolista toimintaa kuten hartaushetki, laulua, liikuntaa, luovaa toimintaa, leikkiä, satuilua retkiä ym.

Päiväkerhoon on tarkoitus lapsen jäädä ilman vanhempaa. Kerhoon tarvitset mukaan kerhorepun tai laukun, sisäkengät, jarrusukat tai tossut, terveellisen välipalan ja varavaatetta. Seurakuntatalon päiväkerhotilojen osoite on Mykkäläntie 6.

Syyskaudella 2019 kerhot alkavat viikolla 34.

maanantaisin:  3-5v.päiväkerho klo 9-11 ja  5v.päiväkerho klo 12-15

tiistaisin: perhekerho klo 9.30-11.30

torstaisin: 3-5v.päiväkerho klo 9-11 ja 3-5v.päiväkerho klo 12-15

perjantaisin:  3-4v. kerho perhepäivähoitolapsille ja heidän hoitajilleen klo 9-10.30

Luontokylillä (Martikkala, Nerkoo) ja Portaanpäänopistolla ei kokoonnu tällä hetkellä päiväkerhoryhmiä.

Alapitkän kirkolla kokoontuu avoin ryhmä (perheet ja 3-5v. päiväkerholaiset) joka toinen parillinen viikko keskiviikkoisin klo 9-11.

HUOM! Syksyn 2019 päiväkerhoryhmät ovat täynnä. Ota yhteyttä puhelimitse ohjaajiin ja kysy mahdollista kerhopaikkaa. Kauden aikana kerhopaikkoja voi vapautua.

Lisätietoja:

Lastenohjaajat:

Jaana Ryhänen p.040 826 0868, jaana.ryhanen@evl.fi

Senja Stedt p.040 774 6781, senja.stedt@evl.fi. Sähköpostilla tavoitat läpi viikon ja puhelimitse parhaiten ke ja pe iltapäivisin.