Punaisia viinimarjoja tertussa.

Yhteyspäivät

"Yhdessä olemme lähempänä totuutta"

Yhteyspäivien tarkoitus on koota yhteen kristittyjä eri kirkkokunnista ja ev.lut. herätysliikkeistä. Tavoitteena on oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä Jeesuksen Kristuksen seuraajina. Vuoden 2021 Yhteyspäivien järjestelyissä ovat mukana Lapinlahden ev.lut seurakunta, Lapinlahden helluntaiseurakunta, Iisalmen ortodoksinen seurakunta sekä Vapaaseurakunnan, Uusheräyksen, Herättäjäyhdistyksen, Kansanlähetyksen  ja Suomen Raamattuopiston edustajia. Tilaisuuksien yhteydessä on mahdollisuus henkilökohtaiseen sielunhoitoon ja esirukoukseen.Tilaisuuksissa käytetään Viisikielinen –laulukirjaa.Tilaisuuksissa voidaan kerätä vapaaehtoinen kolehti tai kahviraha Yhteyspäivien järjestämiskuluihin.

Lisätietoja Yhteyspäivistä:
Tuomo Lahtinen p. 040 5835 271
Lauri Jäntti p. 040 5021 439

XVII YHTEYSPÄIVÄT 2021 ”KRISTITYN VAPAUS JA VASTUU” 30.9. -3.10.2021

TO 30.9.

Klo 18 Yhteyspäivien avajaiset Varpaisjärven kirkossa. Alkurukous ja tervetulosanat Tuomo Lahtinen (ev.lut). Avauspuheenvuoro Metropoliitta Arseni (ort). Kommenttipuheenvuoro Teuvo Tikkanen (helluntaisrk).

Kahvit, seurat. Puhujat: Jussi ja Sinikka Kinnunen (helluntaisrk), Timo Vainikainen (ev.lut., juontaja). Musiikki Anna-Kaisa Tolvanen ja Sirpa Halmemies.

Klo 17-19 Action-ilta alakouluikäisille Lapinlahden srk-talolla.

PE 1.10.

”Vapaus Kristuksessa” –ilta Helluntaisrk:n rukoushuoneella:

Klo 18. "Nuorisoseurat": puheenvuoroja eri seurakunnista ja musiikkia, juontaa Tiitu Korhonen. Klo 19 Lettukahvit, jonka jälkeen ilta jatkuu gospelkaraoken, runojen ja vapaan sanan merkeissä, juontaa Teuvo Tikkanen.

Klo 19:30 nuortenilta Lapinlahden srk-talon nuorisotila Arkissa.

LA 2.10.

Mitä eri kirkkokunnat opettavat vapaudesta ja vastuusta?

Lapinlahden seurakuntatalolla:

Klo 10 Ev.lut.kirkko: Pastori Ville Hassinen ja Ort.kirkko: Isä Jelisei Rotko

Klo 11.30 Ruokailu

Klo 12:30 Helluntaikirkko: pastori Teuvo Tikkanen ja  Vapaakirkko: pastori Kari Eskelinen

14 Kahvit

Klo 14.30 – 15.30 Paneelikeskustelu, puheenjohtajana TM Ilona Tuomi

Klo 17 Konsertti Lapinlahden kirkossa: "Toivoa toivon pojille", Jaakko Löytty.

Klo 18.00 Ristisaatto: kynttiläkulkue ort. kirkkoon (oma kynttilä tai kynttilälyhty mukaan - säävaraus) jossa ulkona iltapalaa.

klo 19.00 Rukouspalvelus Kaikkien Pyhien kirkossa, isä Jelisei Rotko ym.

SU 3.10.

Klo 10 yhteiskristillinen Jumalanpalvelus Lapinlahden kirkossa (Mikkelinpäivä). Puhe: Arto Lehtineva (ev.lut), Jelisei Rotko (ort.), Esko Nissinen (helluntaisrk) ja Pauli Kärki (vapaasrk). Radioidaan Radio Sandelsiin.

Lounas srk-talolla.

Klo 12 Tuomo Lahtisen syntymäpäiväseurat. Juontaa Lauri Jäntti. Vapaa sana.

Halutessasi voit onnitella Tuomoa joko antamalla lahjan vuonna 2023 Lapinlahdella pidettävien yhdistettyjen Uusheräyksen Kesäseurojen ja Yhteyspäivien järjestämiseen FI93 5099 0720 0902 74 Viitenumero: 6059 tai henkilökohtaisesti Tuomon Pyhän Maan matkakassaan tilino: FI 78 5158 1520 0286 11. Myös paikan päällä voit halutessasi muistamisen tehdä.

Kahvit

Klo 15 Sanan ja rukouksen iltapäivä, juontaa Marielse Pelkonen ja Teuvo Tikkanen. Puhujina: Raimo Haverinen, Panu Rantakokko, Jouko Kauhanen, Heikki Juntunen, Helvi Lahtinen ja Tuomo Lahtinen. Musiikki Markku Järveläinen ja Heini Heide.