Yhteisvastuu

Yhteisvastuukeräys 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta

Suomessa vuoden 2019 keräysvaroin tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua esimerkiksi avustamalla maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa Kirkon diakoniarahaston ja paikallisseurakuntien kanssa. Keräys käynnistyy 3.2.2019 ja jatkuu 1.5. asti.

Seurakunnissa pyritään turvaamaan keräysvaroin vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua tukemalla välttämättömien opiskeluvälineiden hankinnassa.

Maailman katastrofialueilla keräyksen tuotolla tuetaan laadukasta koulutusta lapsille ja nuorille. Turvalliset koulurakennukset ja koulutetut opettajat auttavat lapsia toipumaan traumaattisista kokemuksista, sopeutumaan uuteen elämäntilanteeseen ja oppimaan tulevaisuuden kannalta elintärkeitä taitoja. Avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

Kuvissa lausahduksia:

Lapinlahden seurakunnan Yhteisvastuu-tapahtumia 2019

• Yhteisvastuu Jumalanpalvelus sekä luottamusmiesten ja vapaaehtoisten siunaus su 3.2.2019 klo 10.00 kirkossa.
    Seurakuntatalolla kahvit ja lippaiden jako, vapaaehtoinen kahvi-raha Yv.lle.

• Päivärippikoululaisten lipaskeräys ti 12.2. klo 16.00 K-kauppa, S-market ja Tokmanni.

• Mykykeitto-myyjäiset  pe 1.3.2019 klo 11.00 alkaen Seurakuntatalolla

• Rippikoululaisten lipaskeräys ti 12.3. ja 13.3.2019 klo 16.00 K-kauppa, S-market ja Tokmanni.

• Pizzaperjantai pe 5.4.2019 klo 11.00-14.00 Seurakuntatalolla. Myymme herkullisia pizzoja kotiin vietäväksi.

• Rauhanviejä, rauhantuoja -pääsiäisnäytelmä ma 15.4. ja ti 16.4. klo 18.30 Lapinlahden kirkossa. Tule kokemaan pääsiäisen tapahtumat musiikkinäytelmän muodossa!  Pääsiäisnäytelmän on käsikirjoittanut ja ohjannut kirjailija Minna Kettunen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ohjelma 5€ Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

• Työntekijöiden lipaskeräys.

www.yhteisvastuu.fi