Rippikoulut

Rippikoulun yhteyshenkilö

Nuorisotyönohjaaja Meiju Saastamoinen

(50% Varpaisjärvi, 50% Lapinlahti)

puh. 044 733 5266, meiju.saastamoinen@evl.fi

Rippikouluun ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vuoden 2018-2019 rippikouluun on alkanut! Voit ilmoittautua alla olevasta linkistä ajalla 12.9.- 22.10.2018.

Ilmoittaudu rippikouluun tästä

Rippikoulu Lapinlahdella 2018-2019

Rippikoulukirjeet lähetetään koteihin viikolla 37! Alla olevasta linkistä löydät rippikoulukirjeen sekä yhteisten kokoontumisten aikataulut. Voit myös tulostaa tästä tarvittaessa uuden osallistujakortin. Mikäli tarvitset materiaalit mustavalkoisena, voit pyytää niitä sähköpostitse: meiju.saastamoinen@evl.fi.

RIPPIKOULUN KUTSUKIRJE. KLIKKAA!

RIPPIKOULUN YHTEISET KOKOONTUMISET. KLIKKAA!

VAPAAVALINTAINEN TEHTÄVÄ. TULOSTA!

OSALLISTUJAKORTTI. TULOSTA!

Sähköiset infokirjeet

Tästä pääset selaamaan rippikoulun 2018-2019 sähköisiä leiri-, retki- ja infokirjeitä. Nämä kirjeet julkaistaan tapahtumakohtaisesti nettisivuilla viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Tällä hetkellä ei julkaistavia infokirjeitä.

Korvaustehtävät

Mikäli rippikoululainen on estynyt pääsemään yhteiseen kokoontumiseen, ilmoittaa huoltaja poissaolosta vastaavalle työntekijälle. Poissaolo korvataan korvaustehtävällä, jotka julkaistaan tässä viimeistään kaksi viikkoa tapatuman jälkeen. Huoltaja ja rippikoululainen voivat tulostaa tehtävän ja palauttaa sen ohjeen mukaisesti.

Tällä hetkellä ei julkaistavia korvaustehtäviä.

Mikä ihmeen rippikoulu?

"Rippikoulun yleistavoitteena on, että nuori vahvistuu siinä uskossa kolmiyhteiseen Jumalaan, johon hänet on pyhässä kasteessa otettu, kasvaa rakkaudessa lähimmäiseen ja elää rukouksessa ja seurakuntayhteydessä."

Suomen ev.lut.kirkon valtakunnallinen rippikoulusuunnitelma

Rippikoulun käynyt ja konfirmoitu seurakuntalainen

- saa oikeuden käydä itsenäisesti ehtoollisella

- saa ryhtyä kummiksi