Rippikoulut

Lapinlahden ja Varpaisjärven seurakunnat

puh. 044 733 5266, meiju.saastamoinen@evl.fi

Rippikouluun ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vuoden 2018-2019 rippikouluun on päättynyt ja ryhmäjaot on muodostettu.

Rippikoulu Lapinlahdella 2018-2019

Rippikoulukirjeet on lähetetty koteihin viikolla 37! Alla olevasta linkistä löydät rippikoulukirjeen sekä yhteisten kokoontumisten aikataulut. Voit myös tulostaa tästä tarvittaessa uuden osallistujakortin. Mikäli tarvitset materiaalit mustavalkoisena, voit pyytää niitä sähköpostitse: meiju.saastamoinen@evl.fi.

RIPPIKOULUN KUTSUKIRJE. KLIKKAA!

RIPPIKOULUN YHTEISET KOKOONTUMISET. KLIKKAA!

VAPAAVALINTAINEN TEHTÄVÄ. TULOSTA!

OSALLISTUJAKORTTI. TULOSTA!

Sähköiset infokirjeet ja tulevat tapahtumat

Tästä pääset selaamaan rippikoulun 2018-2019 sähköisiä leiri- ja retkikirjeitä. Nämä kirjeet julkaistaan tapahtumakohtaisesti nettisivuilla viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

SEURAAVA TAPAHTUMA ON:

Metallista Joulua-konsertti pe 14.12.2018 Lapinlahden kirkossa klo 19.00. Tule kirkon pääovesta ja merkitse nimesi rippikoululaisten läsnäololistaan! Konsertin jälkeen kunnan nuorisotoimen tarjoamat glögit pihalla, jonka jälkeen voi lähteä kotiin. Tapahtuma päättyy kokonaisuudessaan klo 21 mennessä. Konsertti on avoin kaikille. Konsertti on maksuton rippikoululaisille ja isosille. Vapaaehtoinen maksu muilta osallistujilta 10€ Palveluoperaatio Saappaan hyväksi.

Korvaustehtävät

Mikäli rippikoululainen on estynyt pääsemään yhteiseen kokoontumiseen, ilmoittaa huoltaja poissaolosta vastaavalle työntekijälle. Poissaolo korvataan korvaustehtävällä, jotka julkaistaan tässä viimeistään kaksi viikkoa tapatuman jälkeen. Huoltaja ja rippikoululainen voivat tulostaa tehtävän ja palauttaa sen ohjeen mukaisesti.

RIPARISTARTTI (4.11.2018) korvaustehtävä. KLIKKAA!

RIPPIKOULURALLI 1 (18.11.2018) korvaustehtävä. KLIKKAA!

Mikä ihmeen rippikoulu?

"Rippikoulun yleistavoitteena on, että nuori vahvistuu siinä uskossa kolmiyhteiseen Jumalaan, johon hänet on pyhässä kasteessa otettu, kasvaa rakkaudessa lähimmäiseen ja elää rukouksessa ja seurakuntayhteydessä."

Suomen ev.lut.kirkon valtakunnallinen rippikoulusuunnitelma

Rippikoulun käynyt ja konfirmoitu seurakuntalainen

- saa oikeuden käydä itsenäisesti ehtoollisella

- saa ryhtyä kummiksi