Yhteyspäivät 27.9. - 30.9.2017

Kristuksesta riippuvainen

Yhteyspäivien tarkoitus on koota yhteen kristittyjä eri kirkkokunnista ja ev.lut. herätysliikkeistä. Tavoitteena on oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä JeesuksenKristuksen seuraajina. Vuoden 2018 Yhteyspäivien järjestelyissä ovat mukana Lapinlahden ev.lut seurakunta, Lapinlahden helluntaiseurakunta, Iisalmen ortodoksinen seurakunta sekä Iisalmen vapaaseurakunnan, Uusheräyksen, Herättäjäyhdistyksen, Kansanlähetyksen  ja Suomen Raamattuopiston edustajia.

Alusta asti Yhteyspäivien ajatuksena on ollut
"Yhdessä olemme lähempänä Totuutta".

Tilaisuuksien yhteydessä on mahdollisuus henkilökohtaiseen sielunhoitoon ja esirukoukseen.

Lisätietoja Yhteyspäivistä:
- Tuomo Lahtinen, p. 040 5835 271
- Lauri Jäntti, p. 040 5021 439.

Ohjelma

Tämä on luonnos: puuttuu tilaisuuksien otsikoita ja puhujien nimiä. Julkaistu 20.4.2018.

Torstai 27.9. Mäntyrinne, Pajujärvi

Klo 18 Päivien aloitus: ”Miksi tämä kansa on jatkuvasti eksyksissä, miksi Jerusalem pysyy luopumuksessaan? Miksi se riippuu lujasti kiinni valheissa eikä suostu palaamaan takaisin minun luokseni?”. Jer 8:5. Alustus: piispa Arseni, seurat. Musiikki: ort. lauluryhmä.

Perjantai 28.9. Helluntaiseurakunnan rukoushuone

Klo 18 Klaus Korhonen: raamattuopetus. Lisäksi nuorten järjestämää ohjelmaa.

Klo 19 tarjoilu.

Klo 19.20 seurat: ”Kaikki kansa riippui hänessä ja kuunteli häntä”, Luuk 19:48. Puhujina Marja-Liisa Lappalainen ym.

Klo 19.30 nuortenilta kunnan nuorisotila Laparissa.

Lauantai 29.9. Ev.lut. seurakuntatalo

Klo 10 Klaus Korhonen: raamattuopetus. Musiikki: Lala Maukonen.

Klo 12 ruokailu.

Klo 13 paneelikeskustelu: ”Kristuksesta riippuvainen”. Keskustelijoina piispa Arseni, piispa Jari Jolkkonen, pastori Klaus Korhonen ja pastori Tapio Annala.
Lastenhoito järjestetty.
Tarjoilu.

Klo 16 akatistos suloisimmalle Herralle Jeesukselle Kristukselle ort. kirkossa.

Klo 18 Samu Saarisen konsertti ev.lut. kirkossa.

Klo 19 srk-talossa ilta-ateria, jonka yhteydessä musiikkia (ort. kuoro, helluntaisrk:n lauluryhmä: Siskoset, vapaasrk:n lauluryhmä), puheenvuoroja  ja rukousta.

Sunnuntai 30. 9.

Klo 9 aamukahvit ja seurat srk-talossa: ”Koko voimallani minä tarraudun sinuun ja sinun oikea kätesi tukee minua.”, Ps 63:9.

Klo 11 Mikkelinpäivän perhejumalanpavelus kirkossa, saarna isä Otto, liturgina Lauri Jäntti. Musiikki: Helluntaiseurakunnan lauluryhmä ja Samu Saarinen.

Klo 12 ruokailu srk-talossa.

Klo 13 päivätilaisuus srk-talossa: "Koska hän riippuu minussa kiinni, niin minä hänet pelastan; minä suojelen hänet, koska hän tuntee minun nimeni.", Ps 91:14. Alustus: Ville Hassinen, seurat.

Klo 18 Sanan ja rukouksen ilta ev.lut kirkossa: "Minun armoni riittää sinulle. Voima tulee täydelliseksi heikkoudessa." , 2 Kor 12:9.