Yhteyspäivät

Yhdessä olemme lähempänä Totuutta

Yhteyspäivien 2018 puheiden taltioinnit on kuunneltavissa täältä ►

Yhteyspäivien tarkoitus on koota yhteen kristittyjä eri kirkkokunnista ja ev.lut. herätysliikkeistä. Tavoitteena on oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä Jeesuksen Kristuksen seuraajina. Vuoden 2018 Yhteyspäivien järjestelyissä ovat mukana Lapinlahden ev.lut seurakunta, Lapinlahden helluntaiseurakunta, Iisalmen ortodoksinen seurakunta sekä Iisalmen vapaaseurakunnan, Uusheräyksen, Herättäjäyhdistyksen, Kansanlähetyksen  ja Suomen Raamattuopiston edustajia.

Tilaisuuksien yhteydessä on mahdollisuus henkilökohtaiseen sielunhoitoon ja esirukoukseen.

Lisätietoja Yhteyspäivistä:
Tuomo Lahtinen p. 040 5835 271
Lauri Jäntti p. 040 5021 439

Yhteyspäivät 27. – 30.9.2018 "Kristuksesta riippuvainen"

Ohjelman voi ladata omaan laitteseen täältä ►

Torstai 27.9. Mäntyrinne, Kotalahdentie 49

Klo 18 Päivien aloitus:
”Miksi tämä kansa on jatkuvasti eksyksissä, miksi Jerusalem pysyy luopumuksessaan? Miksi se riippuu lujasti kiinni valheissa eikä suostu palaamaan takaisin minun luokseni?”. Jer 8:5.

Alustus: piispa Arseni. Seurat: Lauri Jäntti, Pekka Tikkanen ja Tauvo Tikkanen. Musiikki: ort. lauluryhmä.

Perjantai 28.9. Helluntaiseurakunnan rukoushuone

Klo 18 Klaus Korhonen, raamattuopetus: "Kristuksesta riippuvainen".

Klo 19 tarjoilu.

Klo 19.20 Seurat: ”Kaikki kansa riippui hänessä ja kuunteli häntä”, Luuk 19:48. Puhujina Marja-Liisa Lappalainen, Osmo Korkalainen ja Maire Lyytinen.

Klo 19.30 nuortenilta kunnan nuorisotila Laparissa.

Lauantai 29.9. Ev.lut. seurakuntatalo

Klo 9.30 tarjoilu.

Klo 10 ja klo 11 Klaus Korhonen, raamattuopetus: "Kristuksesta riippuvainen". Musiikki: Samu Saarinen.

Klo 12 ruokailu.

Klo 13 paneelikeskustelu: ”Kristuksesta riippuvainen”. Keskustelijoina piispa Arseni, piispa Jari Jolkkonen, pastori Klaus Korhonen ja pastori Tapio Annala, juontajana Leevi Launonen.

Klo 14.30 tarjoilu.

Klo 16 akatistos suloisimmalle Herralle Jeesukselle Kristukselle ort. kirkossa.

Klo 18 Samu Saarisen konsertti ev.lut. kirkossa: "Rikotusta eheäksi".

Klo 19 ruokailu srk-talossa.

Klo 19.30 musiikin ja runon ilta srk-talossa: ort. kuoro, helluntaisrk:n lauluryhmä Siskoset, puheenvuoroja ja rukousta.

Sunnuntai 30. 9.

Klo 9 aamukahvit ja seurat srk-talossa:
”Koko voimallani minä tarraudun sinuun ja sinun oikea kätesi tukee minua.”, Ps 63:9. Puhujina Pekka Tikkanen ja Raimo Haverinen. Musiikki: Laura Lahtinen.

Klo 11 Mikkelinpäivän perhejumalanpalvelus kirkossa, saarna isä Otto Laukarinen, liturgina Lauri Jäntti. Musiikki: kantttori ja Helluntaiseurakunnan lapsikuoron isoset.

Klo 12 ruokailu srk-talossa.

Klo 13 Päivätilaisuus srk-talossa: "Koska hän riippuu minussa kiinni, niin minä hänet pelastan; minä suojelen hänet, koska hän tuntee minun nimeni.", Ps 91:14. Alustus: Ville Hassinen: "Pelastus". Seurat: Kari Eskelinen, Markku Järvelä ja Panu Rantakokko. Musiikki: Markku Järvelä.

Klo 18 Sanan ja rukouksen ilta ev.lut. kirkossa: "Minun armoni riittää sinulle. Voima tulee täydelliseksi heikkoudessa." , 2 Kor 12:9. Puhujina Teuvo Tikkanen, Jouko Kauhanen ja Helvi Lahtinen. Musiikki: Heini Heide ja Markku Järvelä. Mahdollisuus sielunhoitoon.