Yhteyspäivät 29.9. - 2.10.2016

Lasten kaltaisten on taivasten valtakunta

Yhteyspäivien 2016 kuvagalleriaan pääset tästä >>

Yhteyspäivien tarkoitus on koota yhteen kristittyjä eri kirkkokunnista ja ev.lut. herätysliikkeistä. Tavoitteena on oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä JeesuksenKristuksen seuraajina. Vuoden 2016 Yhteyspäivien järjestelyissä ovat mukana Lapinlahden ev.lut seurakunta, Lapinlahden helluntaiseurakunta, Iisalmen ortodoksinen seurakunta sekä Iisalmen vapaaseurakunnan, Uusheräyksen, Herättäjäyhdistyksen, Kansanlähetyksen ja Suomen Raamattuopiston edustajia.

Alusta asti Yhteyspäivien ajatuksena on ollut
"Yhdessä olemme lähempänä Totuutta".

Tilaisuuksien yhteydessä on mahdollisuus henkilökohtaiseen sielunhoitoon ja esirukoukseen.

Lisätietoja Yhteyspäivistä:
- Tuomo Lahtinen, p. 040 5835 271
- Lauri Jäntti, p. 040 5021 439.

Lataa koko ohjelma PDF-tiedostona.

Torstaina 29.9.

Klo 18 aattoseurat Lahtisella, Kotalahdentie 123. ”Lasten ja imeväisten suusta sinä olet hankkinut kiitoksen” (Matt 21:16). Isäntänä Tuomo Lahtinen, mukana Lauri Jäntti, Martti Hänninen, Teuvo Tikkanen, Pekka Tikkanen, Helvi ja Tauno Lahtinen. Musiikki: Lala Maukonen.

Klo 18 Donkkis / Jees-ilta srk-talossa alakouluikäisille, Pekka Siitonen: ”Poispotkittu Jefta”.

Perjantaina 30.9.

Tilaisuudet helluntaiseurakunnan rukoushuoneella. Isäntänä Teuvo Tikkanen, musiikki: Viikunapuu-yhtye ja Juhani Happonen.

Klo 18 luento: rovasti Arno Toivanen: Ihmisen arvo

Klo 18.45 tarjoilua.

Klo 19.00 seurat, ”... ellette käänny ja tule lasten kaltaisiksi, te ette pääse taivasten valtakuntaan” (Matt 18:3). Tapio Annala, Pertti Ruotsalainen, Juhani Happonen ja Maire Lyytinen.

Klo 18 nuortenilta helluntaiseurakunnan nuorten tiloissa. Samaan aikaan ohjelmaa lapsille, Pekka Siitonen: ”Tarvitseeko Jeesus apuasi?”.

Lauantaina 1.10.

Tilaisuudet seurakuntatalossa. Isäntänä Lauri Jäntti kahville asti.

Klo 9.30 aamukahvi ja aamuseurat, Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkääkä estäkö heitä” (Mark 10:14). Hannu Laukkanen, Helvi Lahtinen ja Juha Heikkilä.

Klo 11 Eliina Heinosen luento: "Armon varassa"
Musiikki: Jukka Salminen.

Alakerrassa pyhäkoulu lapsille, Pekka Siitonen: ”Elefantti Jumalan käytössä”.

Klo 12 lounas.

Klo 13 Eliina Heinosen luento: "Armon varassa" musiikki: Jukka Salminen.

Alakerrassa pyhäkoulu lapsille, Pekka Siitonen: ”Jumala on älyttömän rikas”.

Klo 14.30 tarjoilua.

Klo 15 lasten (ja aikuisten) musiikkitilaisuus, Jukka Salminen: ”Matkaan lähden”.

Klo 17 ehtoopalvelus Kaikkien Pyhien kirkossa, Martti Hänninen.

Klo 19 Jukka Salmisen konsertti kirkossa: Hiljaisuuteen vie”.

Sunnuntaina 2.10.

Klo 9.30 aamukahvi ja aamuseurat srk-talossa, Vanhusten kruununa ovat lastenlapset ja lasten kunniana heidän isänsä” (Sananl 17:6). Isäntänä Tuomo Lahtinen, mukana Pekka Tikkanen, Minna Kettunen ja Tauno Lahtinen. Musiikki: Laura Lahtinen.

Klo 11 Mikkelinpäivän perhejumalanpalvelus kirkossa, liturgina Lauri Jäntti, saarnaa Samuel Grönholm.

Klo 12 Lounas srk-talossa.

Päivän loput tilaisuudet kirkossa.

Klo 13 raamattutunti, Pekka Siitonen. ”... hän antoi Israelille lakinsa ja käski meidän isiämme opettamaan ne lapsilleen (Ps 78:5).

Klo 14.30 seurat, Hän kääntää isien sydämet lasten puoleen ja lasten sydämet isien puoleen” (Mal 3:24). Isäntänä Pekka Tikkanen, mukana Eeva Pouke, Panu Rantakokko, Teuvo Tikkanen. Musiikki: lapsikuoro, ja vapaaseurakunnan lauluryhmä.

Ennen iltatilaisuutta kirkossa on tarjolla kahvia ja teetä sekä musiikkia ja sen lomassa hiljentymistä.

Klo 18 Lasten kaltaisten ilta, Antakaa lasten olla, älkää estäkö heitä tulemasta minun luokseni” (Matt 19:14). Juontajina Tuomo Lahtinen ja Merja Kaivo-oja, mukana Jouko Kauhanen, Pirkko Olanterä, Petri Korhonen ja Helvi Lahtinen.
usiikki: Laura Lahtinen ja Anni Rissanen.