Yhteyspäivät 21.9. - 24.9.2017

Armon suuri salaisuus

Yhteyspäivien tarkoitus on koota yhteen kristittyjä eri kirkkokunnista ja ev.lut. herätysliikkeistä. Tavoitteena on oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä JeesuksenKristuksen seuraajina. Vuoden 2017 Yhteyspäivien järjestelyissä ovat mukana Lapinlahden ev.lut seurakunta, Lapinlahden helluntaiseurakunta, Iisalmen ortodoksinen seurakunta sekä Iisalmen vapaaseurakunnan, Uusheräyksen, Herättäjäyhdistyksen, Kansanlähetyksen, KAnsan Raamattuseuran ja Suomen Raamattuopiston edustajia.

Alusta asti Yhteyspäivien ajatuksena on ollut
"Yhdessä olemme lähempänä Totuutta".

Tilaisuuksien yhteydessä on mahdollisuus henkilökohtaiseen sielunhoitoon ja esirukoukseen.

Lisätietoja Yhteyspäivistä:
- Tuomo Lahtinen, p. 040 5835 271
- Lauri Jäntti, p. 040 5021 439.

Lataa koko ohjelma PDF-tiedostona.

Torstai 21.9. Väärnin pappila

Klo 18 avaussanat Lauri Jäntti, Minna Kettunen: pappiloiden historiaa. Piispa Arsenin puheenvuoro. Päätössanat Pekka Tikkanen. Musiikki: Minna Kettunen ja Jarkka Rissanen.

Klo 18 varkkisilta helluntaiseurakunnan tiloissa.

Perjantai 22.9. Helluntaiseurakunnan rukoushuone

Klo 18 Jukka Norvannon raamattuluento: "Oliivipuun lehden sanoma".
Luento on kuuneltavissa nettiradiossa,
os.
sivun alareunassa.

Klo 18 nuortenilta helluntaiseurakunnan nuortentiloissa.

Klo 18.50 tarjoilu.

Klo 19.20 Seurat: Helvi ja Tauno Lahtinen, Esko Nissinen, Ossi Martikainen. Juontaa Teuvo Tikkanen ja Tuomo Lahtinen. Lauletaan ”Viisikielisen” lauluja.

Lauantai 23.9.

Klo 9 ristisaaton laulujen harjoittelua Kaikkien pyhien kirkossa.

Klo 10 Kiitos Akatistos Kaikkien pyhien kirkossa, ort.srk:n kuoro, seurakuntien edustajat tekstinlukijoina.

Klo 10.45 ristisaatto kirkosta ev.lut. seurakuntatalolle.

Klo 11 ristisaatto pysähtyy rukoilijapatsaiden luona (säästöpankin edessä), jossa rukous- ja lauluhetki.

Klo 12 ruokailu srk-talossa.

Jukka Norvannon luennot srk-talossa. Luennot voi kuunnella myös nettiradiossa.

Klo 13 "Elätkö Jumalan Sanasta?".

Klo 14 tarjoilu.

Klo 14.30 "Elämää suurempi armo".

Lapsiparkki klo 13 alk. srk-talon alakerrassa: ilmoittautuminen viim. edellisenä päivänä Tuomo Lahtiselle puh. 040 583 5271.

Klo 17 Suomalainen messu Lapinlahden kirkossa (väliajalla tarjoilu): Valkia-ryhmä, solistit ja pelimannit Lasse Heikkilän johdolla

Puhe ”Suomi 100 vuotta”, kansaned. Sari Essayah, kunnan tervehdys, kunnanjoht. Janne Airaksinen. Ohjelmavihko 10 €.

Sunnuntai 24. 9.

Klo 9 aamukahvit ja seurat srk-talossa: Elina Heinonen, Panu Rantakokko, Maire Lyytinen.

Klo 11 Perhejumalanpalvelus kirkossa, saarna Pekka Tikkanen, liturgi Juha Heikkilä. Ortodoksisen seurakunnan kuoro ja helluntaiseurakunnan lapsikuoro. Nukketeatteriesitys.

Klo 12 ruokailu srk-talossa.

Klo 13 Musiikkitilaisuus kirkossa: Anni Rissanen ja Laura Lahtinen.

Klo 18 Sanan ja rukouksen ilta kirkossa. Juontaa Merja Kaivo-oja. Helvi Lahtinen, Kari Eskelinen, Jouko Kauhanen, Teuvo Tikkanen. Musiikki: Vapaaseurakunnan lauluryhmä sekä Anssi Huusko.