Yökkäri

Tervetuloa Yökkäriin kaikki yläkouluikäiset ja siitä vanhemmat! Yökkäri kokoontuu perjantaisin klo 17-23 nuorisotila Laparilla. Noin kerran kuussa, kokoonnumme myös Väärnin leirikeskuksessa (mahdollisuus myös saunomiseen).

Yökkärissä voit: hengailla, pelata eri pelejä, kokkailla, syödä, kahvitella, jutella, nähdä kavereita jne. Seurakunnan työntekijän ollessa mukana luvassa on myös nuorille suunnattu hartaus (hartauteen osallistumisesta saa halutessaan riparimerkinnän).

Väärnin Yökkärit keväällä 2017:

Pe 20.1. klo 17-23
Pe 24.2. klo 17-23
Pe 24.3. klo 18-23 Nuortenilta helluntaiseurakunnan nuortentiloissa!
Pe 5.5. ÄxönYökkäri: Karting!

ÄxönYökkärit ovat muutoin kuin tavallisetkin yökkärit, mutta niissä on erityisohjelmaa. Ohjelman mahdollisesta osallistumismaksusta ilmoitetaan erikseen. ÄxönYökkäriin voit tulla myös hengailemaan, vaikket tahtoisi osallistua illan Äxöniin.

Katso myös: Alapitkän nuokkari!