Yökkäri

Tervetuloa Yökkäriin kaikki yläkouluikäiset ja siitä vanhemmat!

Yökkäri kokoontuu perjantaisin klo 17-22 nuorisotila Laparilla. Kerran kuukaudessa yökkäri toteutuu SaapasKahvilan muodossa. Saapaskahvila poikkeaa tavallisesta yökkäristä niin, että paikalla on ohjaajien lisäksi vapaaehtoisia aikuisia 1-4 kappaletta.

Yökkärissä voit: hengailla, pelata eri pelejä, kokkailla, syödä, kahvitella, jutella, nähdä kavereita jne. Seurakunnan työntekijän ollessa mukana luvassa on myös nuorille suunnattu hartaus/Raamattuopetusta klo 20 (joihin osallistumisesta saa halutessaan riparimerkinnän). Merkinnän saa kun on yökkärissä mukana hartaus/Raamattutunnilla ja osallistuu yökkärin toimintoihin vähintään yhden tunnin ajan.

Alapitkän yökkärit

Pitsakirkko Alapitkän kirkossa ti 6.3 klo 17-20. Pitsakirkko on tarkoitettu 5-luokasta ylöspäin aina 18 vee saakka. Illan aikana tehdään yhdessä pitsaa, mukavaa yhdessä oloa, pelejä ja leikkejä. Illan päätteksi hartaus kirkkosalissa. Ilta järjestetään yhdessä kunnan nuorisotyön kanssa.

KEVÄÄN 2018 yökkärit.

Perjantaisin klo 17-22

2.2, 23.3, 6.4, 20.4 ja 4.5

TERVETULLOO MUKKAAN :)

Seurakunnan yökkäreistä vastaa nuorisotyönohjaaja Hanna Leppänen.