Jumalanpalvelukset

Seurakuntaelämän keskus on jokapyhäinen jumalanpalvelus.

Lapinlahden kirkossa jumalanpalvelus on joka sunnuntai ja pyhäpäivä yleensä kello 10. Jumalanpalveluksessa on useimmiten ehtoollinen, mutta myös sanajumalanpalveluksia on noin kerran kuukaudessa.
Alapitkän kirkossa pidetään jumalanpalvelus noin kerran kuukaudessa, tavallisesti sunnuntaina klo 13.
Tarkemmat tiedot tulevista jumalanpalveluksista ovat tapahtumakalenterissa, johon pääset tästä >>

Kirkkovuosi

Kirkkovuosi antaa jumalanpalveluselämään sisällön ja sanoman.
Vuoden aikana käydään läpi Jeesuksen elämän tärkeimmät tapahtumat sekä Hänen tekonsa ja opetuksensa.

Perhejumalanpalvelukset

- Tavallisimmin kynttilänpäivänä, toukokuun lopussa (kouluunlähtevien siunaus), mikkelinpäivänä ja adventtina.

- toteutuksessa otetaan huomioon kaiken ikäiset, erityisesti lapset
- käytetään usein Lasten virsi – kirjoja, mukana voi olla seurakunnan oma lapsikuoro ym.
- saarnassa ja muissakin jumalanpalveluksen osioissa on havainnollistamista ja toiminallisuutta
-  kummikirkko, vauvakirkko, kouluun lähtevien siunaaminen jne.