Lapinlahden kirkko (Kirkkoon mahtuu yhteensä 120 henkilöä koronapandemian aikana)

Kirkko toimii tiekirkkona ajalla 11.6.-3.8. ma - pe, klo 11 – 16, suljettu pe 21.6. Viikonloppuisin avoinna toimitusten yhteydessä. Kirkossa sijaitsee myös Bassin kirkkomuseo.

Mykkäläntie 6 , 73100 Lapinlahti

Turvavälin (1-2 m) mahdollistamiseksi kirkkoon mahtuu yhteensä 120 henkilöä.

Lapinlahden kirkko sijaitsee Lapinlahden keskustassa keskeisellä paikalla. Kirkko on vihitty käyttöön ensimmäisen kerran 10.10.1880.

Katso tästä Lapinlahden kirkon ja Bassin kirkkomuseon esittely pdf-muodossa.

Lisätietoja sekä tilavaraukset Ylä-Savon seurakuntayhtymän seurakuntien yhteisestä Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivuille)

Tilojen palveluhinnasto (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon)

Tutustu Lapinlahden kirkkoon videon avulla

Video: Tatu Hänninen Musiikki: Matti Paalanen

Vaativa pyörätuolireitti

Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti

Tiekirkko soi ja lausuu!

Pieni musiikki- ja runotuokio kirkossa. Yhteislaulun iloa kanttori Matilda Toivasen johdolla ja kesäisiä runoja, joita esittää Marja Kahelin.

Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti

Lapinlahden kirkko avoinna

Kirkko avoinna torstaisin kello 13-18.