Kirkko toimii tiekirkkona ajalla 11.6.-3.8. ma - pe, klo 11 – 16, suljettu pe 21.6. Viikonloppuisin avoinna toimitusten yhteydessä. Kirkossa sijaitsee myös Bassin kirkkomuseo.

Mykkäläntie 6 , 73100 Lapinlahti

Lapinlahden kirkko sijaitsee Lapinlahden keskustassa keskeisellä paikalla. Kirkko on vihitty käyttöön ensimmäisen kerran 10.10.1880.

Katso tästä Lapinlahden kirkon ja Bassin kirkkomuseon esittely pdf-muodossa.

Tutustu Lapinlahden kirkkoon videon avulla

Video: Tatu Hänninen Musiikki: Matti Paalanen

Vaativa pyörätuolireitti

Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti

Kummi- ja vauvakirkko

Tervetuloa koko perhe laskiaisen perhekirkkoon - erityisesti vauvat ja kaikki isommatkin lapset kummeineen! Liturgi Ville Hassinen, saarna Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Myös rippikoululaisten riparirallipäivä alkaa tästä!

Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti

Tuhkamessu

Paastonajan alkaessa voit tuhkamessussa ottaa vastaan tuhkaristin otsaasi katumuksen merkiksi. Myös ehtoollista vietetään. Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heine Heide.