Lapinlahden kirkko (Kirkossa osallistujamäärä enintään 60 henkilöä)

Kirkossa sijaitsee myös Bassin kirkkomuseo.

Mykkäläntie 6 , 73100 Lapinlahti

Lapinlahden kirkko ulkoa.

Turvavälin mahdollistamiseksi kirkkoon mahtuu enintään 60 henkilöä. Kolme sektoria käytössä. Yhteen sektoriin mahtuu 20 henkilöä.

Lapinlahden kirkko sijaitsee Lapinlahden keskustassa keskeisellä paikalla. Kirkko on vihitty käyttöön ensimmäisen kerran 10.10.1880.

Katso tästä Lapinlahden kirkon ja Bassin kirkkomuseon esittely pdf-muodossa.

Lisätietoja sekä tilavaraukset Ylä-Savon seurakuntayhtymän seurakuntien yhteisestä Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivuille)Linkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tilojen palveluhinnasto (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon).

Tutustu Lapinlahden kirkkoon videon avulla

Video: Tatu Hänninen Musiikki: Matti Paalanen

Vaativa pyörätuolireitti

Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti

Helatorstain messu

Liturgina Ville Hassinen, Saarna Lauri Jäntti, Kanttori Heini Heide. Mukana laulajia Valoisa- ja Sointuva -kuoroista.

Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti

Romanttinen ilta -konsertti

Seeli Toivio, sello; Olli-Pekka Tuomisalo, saksofoni ja Risto Matti Marin, piano