Kirkossa sijaitsee myös Bassin kirkkomuseo.

Lapinlahden kirkko ulkoa.

Tutustu Lapinlahden kirkkoon videon avulla

Video: Tatu Hänninen Musiikki: Matti Paalanen

Lapinlahden kirkko sijaitsee Lapinlahden keskustassa keskeisellä paikalla. Kirkko on vihitty käyttöön ensimmäisen kerran 10.10.1880.

Katso tästä Lapinlahden kirkon ja Bassin kirkkomuseon esittely pdf-muodossa.

Lisätietoja sekä tilavaraukset Ylä-Savon seurakuntayhtymän seurakuntien yhteisestä Palvelutoimistosta. (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivuille)Linkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tilojen palveluhinnasto (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon).

Esteetön kulku Esteetön kulku
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Tavataan kirkossa

Nyt on kirkkoon matala kynnys! Tule jutustelemaan kahvin tai teen ääressä, keskustelemaan illan aiheesta tai vaikka vain istumaan hiljaa! Kahvitarjoilua alussa, sen jälkeen alustus ja keskustelua tai toimintaa illan aiheesta riippuen. Voit tulla ja lähteä kun sinulle sopii.

Konfirmaatiomessu

Saarnaa Petteri Suomalainen, liturgi Lauri Jäntti, kanttorina Lauri Koskimäki. Päivärippikolun konfirmaatio.

Messu, Portaanpään kirkkopyhä

Saarnaa rovasti Risto Pentikäinen Kiuruvedeltä. Liturgi Petteri Suomalainen, kanttori Heini Heide.

Palmusunnuntain virpomiskirkko

Koko perheen palmusunnuntain messussa siunataan virpomisvitsat - tuo omasi siunattavaksi! Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide.

Rauhanviejä, Rauhantuoja - pääsiäisnäytelmä

Minna Kettusen kirjoittama ja ohjaama pääsiäisen musiikkinäytelmä vie Jeesuksen kärsimyshistorian tapahtumiin.

Pääsiäishartaus

Tervetuloa pääsiäishartauteen! Hartaushetki on avoin tilaisuus, johon kaikki voi osallistua. Hartaudessa mukana Lauri Jäntti, Heini Heide, Jaana Ryhänen ja Kairo Kivilo