Hautausmaat

Lapinlahden seurakunnassa on neljä hautausmaata: Lapinlahden kirkonkylässä Vanha ja Uusi hautausmaa sekä hautausmaat Alapitkällä ja Martikkalassa. Lapinlahden kirkonkylän hautausmailta on kuvia omilla sivuillaan, joille pääsee vasemmalla olevan valikon linkeistä.

Ylä-Savon seurakuntayhtymän hautauspalvelut vastaa jäsenseurakuntien hautausjärjestelyistä. Voit asioida henkilökohtaisesti Iisalmen toimistossa (Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi), soittaa numeroon 044 7335 201 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen ylasavon.hautausluvat@evl.fi. Toimisto auki maanantaista perjantaihin klo 9-15 välisenä aikana. Tarkista poikkeuksellisest aukioloajat tästä

Lue lisää hautauspalveluista►

Etsitkö tiettyä hautaa hautausmaalta?

Kaikkien Ylä-savon seurakuntayhtymän jäsenseurakuntien (Iisalmi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi ja Varpaisjärvi) hautausmaiden hautapaikkatiedot löytyvät Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä. Tietoja voi kysyä puhelimitse puh. 044 7335 201 tai 044 7335 202.

Kiitos uudesta aidasta talkoolaisille!

Sankahautausmaalle saatiin keväällä 2019 uusi aita, joka rakennettiin talkoovoimin.