Kerhot

Jos sinulla on ideoita tai toiveita kerhotoimintaan liittyen, niin ole rohkeasti yhteydessä Saaraan.

Alakoululaisten sählykerho

Tule nauttimaan liikunnan ilosta sählykerhoon torstaisin klo 15.30-16.30 (syyslomalla ei kerhoa). Kerhossa leikitään liikunnallisia leikkejä pelaamisen lisäksi. Voit lainata mailan ja suojalasit seurakunnalta. Ota mukaan juomapullo ja sisäpelikengät. Koulutetut kerhonohjaajanuoret ohjaavat kerhoa. Kaikentasoiset pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Nähdään Monarilla!

Ilmoittaudu mukaan tästä (siirryt linkistä Innofactor sivustolle). Ilmoittautuminen on tärkeää yhteisen turvallisuuden vuoksi ja edellytys kerhoon osallistumiselle. Yhdellä ilmoittautumisella ilmoittaudut mukaan koko kaudelle!

Huom! Mikäli sinulla on flunssan oireita, kuten yskä, kurkkukipu, hengenahdistus tai päänsärky, kerhoon ei voi osallistua.

Kuvassa pelataan sählyä.

Lapinlahden seurakunta