Seurakuntatalo (Seurakuntasalissa osallistujamäärä enintään 20 henkilöä)

Mykkäläntie 6 , 73100 Lapinlahti

Lapinlahden seurakuntatalo ulkoa.

Lapinlahden seurakuntatalo

Seurakuntatalossa sijaisevat:

• seurakuntasali
  • diakoniapäivystys

työmuotojen toimistot

• nuorisotyö
  • lapsi- ja perhetyö
  • diakonia
  • papit
  • kanttori
  • kiinteistöpalvelut
  • hautauspalvelut

Seurakuntatalon on suunnitellut arkkitehti Esko Laitinen. Perusosa on valmistunut vuonna 1973. Matti Höyhtyän suunnittelema kaareva lisäosa tehtiin vuonna 1990. Seurakuntaloon yhdyskäytävällä liitetyn toimistorakennuksen suunnitteli arkkitehti Hannu Puurunen ja se valmistui vuonna 2000.

Lisätietoja sekä tilavaraukset Ylä-Savon seurakuntayhtymän seurakuntien yhteisestä Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivuille)Linkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tilojen palveluhinnasto (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon).

Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka seurakunnassa.

Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti

Varttuneiden kerho

Varttuneiden kerho kokoontuu joka toinen tiistai klo 10 srk-talossa, jos ei ole toisin sovittu.Tällä kertaa "Metsämieli-päivä",joten lähdemme klo 9.45 srk-talolta Väärniin. Olemme ulkona,joten pukeudu lämpimästi.