Apua ja tukea tarvitseville

Kun elämä satuttaa ja tarvitset apua tai tukea kirkko ja seurakunta auttaa monin tavoin. Täältä löydät lisätietoa erilaisista kerhoista ja ryhmistä mm. seurakuntamme järjestämistä sururyhmistä.

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Papit, diakonissa ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten.

Sivuvalikosta voit tutustua säännöllisesti kokoontuviin ryhmiin. Muihin seurakunnan tarjoamiin avun ja tuen muotoihin voit tustua tästä >>

Enkeli istuu raamatun päällä, taustalla kynttilä.
diakonissa

Päivystysaika diakoniatoimistossa maanantaisin klo 9-11 muutoin tavoitettavissa puhelimitse.

diakonissa

Päivystysaika diakoniatoimistossa torstaisin klo 9-11 muutoin tavoitettavissa puhelimitse.