Nuorten leirit ja retket

Tälle sivulle julkaistaan tietoa lähenevistä leireistä ja retkistä.

Kevätretki Powerparkiin 21.5.2022 -TÄYNNÄ!

Kevätretki Powerparkkiin yhteistyössä Lapinlahden kunnan, Lapinlahden seurakunnan ja Varpaisjärven seurakunnan kanssa. Retkelle on yhteiskuljetus Varpaisjärveltä ja Lapinlahdelta. Retkelle otetaan 46 ensin ilmoittautunutta. Retken toteutumisen minimiosallistujamäärä on 25hlö. Alle 13-vuotiailla on oltava mukana huoltaja. Retken hinta on: Huvipuistolippu + kuljetus alle 130cm: 30€, Huvipuistolippu + kuljetus yli 130cm: 30€, Pelkkä kuljetus ja pääsy alueelle (aikuiset): 5€. Ruokailu omakustanteisesti.

Ilmoittautumisaika 17.3.-6.5.2022. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan jälkeen tulevat peruuntumiset vain lääkärintodistuksella, muuten peritään täysi retkimaksu.

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla tätä linkkiä Linkki avautuu uudessa välilehdessä(aukeaa erillisen organisaation sivulle). TÄYNNÄ!

RETKIKIRJE POWERPARK 21.4.2022. Avaa klikkaamalla tätä linkkiä! (aukeaa pdf-tiedostona)